Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 20 gramų cukraus pudros
- 50 gramų migdolų (malti)
- 50 gramų žemės riešutų (malti)
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
Gardžių ir gražių Jums švenčių!
INGREDIENTAI:
- 20 gramų cukraus pudros
- 50 gramų migdolų (malti)
- 50 gramų žemės riešutų (malti)
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
Gardžių ir gražių Jums švenčių!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą