Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 kilogramai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (sūdyti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 3 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytas, nuskustas bulves sutarkuojame. Į masę dedame druskos, pakepintų svogūnų, gazuoto mineralinio. Masę sudedame į skardą pateptą aliejumi. Kepame 45 min. Po to iš lašinukų padarome bures. Taip lašinukai tirpdami suteikia patiekalui įpatingą skonį. Susmaigstome ir dar 15 min. į orkaitę. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 kilogramai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (sūdyti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 3 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytas, nuskustas bulves sutarkuojame. Į masę dedame druskos, pakepintų svogūnų, gazuoto mineralinio. Masę sudedame į skardą pateptą aliejumi. Kepame 45 min. Po to iš lašinukų padarome bures. Taip lašinukai tirpdami suteikia patiekalui įpatingą skonį. Susmaigstome ir dar 15 min. į orkaitę. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą