Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės lašinių (sūdyti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 3 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas, nuskustas bulves sutarkuojame. Į masę dedame druskos, pakepintų svogūnų, gazuoto mineralinio. Masę sudedame į skardą pateptą aliejumi. Kepame 45 min. Po to iš lašinukų padarome bures. Taip lašinukai tirpdami suteikia patiekalui įpatingą skonį. Susmaigstome ir dar 15 min. į orkaitę. Skanaus.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės lašinių (sūdyti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 3 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas, nuskustas bulves sutarkuojame. Į masę dedame druskos, pakepintų svogūnų, gazuoto mineralinio. Masę sudedame į skardą pateptą aliejumi. Kepame 45 min. Po to iš lašinukų padarome bures. Taip lašinukai tirpdami suteikia patiekalui įpatingą skonį. Susmaigstome ir dar 15 min. į orkaitę. Skanaus.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų