REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės bruknių
  • 200 gramų cukraus
  • 5 vienetai kriaušių
  • 200 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę išsukame iki vientisos masės.
    Miltus persijojame su kepimo milteliais ir suberiame į margarino masę.
    Du trečdalius tešlos supilame į riebalais išteptą kepimo formą.
    Kriaušes nulupame, pašaliname sėklas ir supjaustome kubeliais.
    Ant tešlos beriame sluoksnį kriaušių kubelių ir lengvai juos įspaudžiame. Ant kriaušių suberiame bruknes.
    Ant viršaus supilame likusią tešlą taip, kad tarpuose matytųsi uogos.
    Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40 – 60 min.
    Skanaus!

Autorius: Ieva

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės bruknių
  • 200 gramų cukraus
  • 5 vienetai kriaušių
  • 200 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę išsukame iki vientisos masės.
    Miltus persijojame su kepimo milteliais ir suberiame į margarino masę.
    Du trečdalius tešlos supilame į riebalais išteptą kepimo formą.
    Kriaušes nulupame, pašaliname sėklas ir supjaustome kubeliais.
    Ant tešlos beriame sluoksnį kriaušių kubelių ir lengvai juos įspaudžiame. Ant kriaušių suberiame bruknes.
    Ant viršaus supilame likusią tešlą taip, kad tarpuose matytųsi uogos.
    Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40 – 60 min.
    Skanaus!

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų