Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės bruknių
- 200 gramų cukraus
- 5 vienetai kriaušių
- 200 gramų margarino
- 3 vienetai kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę išsukame iki vientisos masės.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir suberiame į margarino masę.
Du trečdalius tešlos supilame į riebalais išteptą kepimo formą.
Kriaušes nulupame, pašaliname sėklas ir supjaustome kubeliais.
Ant tešlos beriame sluoksnį kriaušių kubelių ir lengvai juos įspaudžiame. Ant kriaušių suberiame bruknes.
Ant viršaus supilame likusią tešlą taip, kad tarpuose matytųsi uogos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40 – 60 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės bruknių
- 200 gramų cukraus
- 5 vienetai kriaušių
- 200 gramų margarino
- 3 vienetai kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę išsukame iki vientisos masės.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir suberiame į margarino masę.
Du trečdalius tešlos supilame į riebalais išteptą kepimo formą.
Kriaušes nulupame, pašaliname sėklas ir supjaustome kubeliais.
Ant tešlos beriame sluoksnį kriaušių kubelių ir lengvai juos įspaudžiame. Ant kriaušių suberiame bruknes.
Ant viršaus supilame likusią tešlą taip, kad tarpuose matytųsi uogos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40 – 60 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą