Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų aviečių
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 1 stiklinė cukraus
- 8 vienetai kriaušių
- 200 gramų sausainių (trapūs)
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 400 gramų aviečių
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 1 stiklinė cukraus
- 8 vienetai kriaušių
- 200 gramų sausainių (trapūs)
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą