REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų aviečių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 8 vienetai kriaušių
  • 200 gramų sausainių (trapūs)
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
    Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
    Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
    Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
    Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
    Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
    Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų aviečių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 8 vienetai kriaušių
  • 200 gramų sausainių (trapūs)
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
    Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
    Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
    Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
    Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
    Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
    Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų