INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų batono (gabaliukai skrudinti)
- 200 gramų baravykų
- 70 mililitrų grietinėlės
- 8 gramai druskos
- 50 gramų sviesto
- 500 mililitrų sultinio (vištienos)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus, kai suminkštėja, ir smulkiai supjaustytus baravykus, tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį, sumetame susmulkintas bulves išverdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę ir dar paverdam kelias minutes, kol sutrištėja. Kai išverda, sutriname trintuvu sriubą. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Autorius: Martyna
REKLAMA