INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   bulvių 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   2 vienetai   svogūnų 
  -   50 gramų   batono (gabaliukai skrudinti) 
  -   200 gramų   baravykų 
  -   70 mililitrų   grietinėlės 
  -   8 gramai   druskos 
  -   50 gramų   sviesto 
  -   500 mililitrų   sultinio (vištienos) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus, kai suminkštėja, ir smulkiai supjaustytus baravykus, tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį, sumetame susmulkintas bulves išverdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę ir dar paverdam kelias minutes, kol sutrištėja. Kai išverda, sutriname trintuvu sriubą. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus! 
  
    Autorius: Martyna 
     REKLAMA