Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 gramų batono (gabaliukai skrudinti)
  • 200 gramų baravykų
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • 8 gramai druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 500 mililitrų sultinio (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 gramų batono (gabaliukai skrudinti)
  • 200 gramų baravykų
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • 8 gramai druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 500 mililitrų sultinio (vištienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus, kai suminkštėja, ir smulkiai supjaustytus baravykus, tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį, sumetame susmulkintas bulves išverdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę ir dar paverdam kelias minutes, kol sutrištėja. Kai išverda, sutriname trintuvu sriubą. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų