REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 340 gramų artišokų (šerdys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1/4 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis peletrūno

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 340 gramų artišokų (šerdys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1/4 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis peletrūno

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į didelį puodą pasmulkintas artišokų šerdis, susmulkintą svogūną, supilti sultinį, ryžius, sudėti SANTA MARIA peletrūną, čili miltelius bei druską ir, sumaišius, užvirti.
    Užvirus, sumažinti ugnį ir virti apie 45 min., kol visi ingredientai gerai išvirs.
    Tuomet viską sutrinti blenderiu, įmaišyti grietinėlę ir paskaninti druska bei pipirais.
    Patiekti, supilsčius į lėkštes, su grietine bei krapais.
    Skanaus.

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų