INGREDIENTAI:
  -   340 gramų   artišokų (šerdys) 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   šiek tiek   krapų (smulkinti) 
  -   1/4 stiklinės   ryžių 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   1 stiklinė   grietinėlės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   grietinės 
  -   600 mililitrų   sultinio (daržovių) 
  -   šiek tiek   čili pipirų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   peletrūno 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sudėti į didelį puodą pasmulkintas artišokų šerdis, susmulkintą svogūną, supilti sultinį, ryžius, sudėti SANTA MARIA peletrūną, čili miltelius bei druską ir, sumaišius, užvirti.
 Užvirus, sumažinti ugnį ir virti apie 45 min., kol visi ingredientai gerai išvirs.
 Tuomet viską sutrinti blenderiu, įmaišyti grietinėlę ir paskaninti druska bei pipirais.
 Patiekti, supilsčius į lėkštes, su grietine bei krapais.
 Skanaus.   
    Autorius: Urtė 
     REKLAMA