• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 180 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 800 gramų obuolių
  • 1 skardinė kondensuoto pieno ("Rududu")

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 180 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 800 gramų obuolių
  • 1 skardinė kondensuoto pieno ("Rududu")

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 24

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą su cukrumi, vanile ir druska mikseriu plakame iki purumo - apie 3-5 min. (kol apimtis padidėja 2 kartus).
  2. Mušame po vieną kiaušinius, ir kiekvieną paplakame 1 min.
  3. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai, bet gerai išmaišome iki vienalytės masės ir pastatome į šalį, kol pjaustysime obuolius.
  4. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis.
  5. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų, vienos minutės pilnai pakanka, aš rududu buvau išsiėmus iš vakaro.
  6. Sumaišome su obuoliais. Obuoliai turi apsivelti karamele
  7. Į kepimo popieriumi išklotą formą(24 х 30 cm) pilame tešlą, išlyginame paviršių.Ant viršaus sudedame obuolius.
  8. Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 min. Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų