REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 saujelė prieskonių (mėsai)
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 sauja miltai
  • 300 gramų cukinijos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 saujelė prieskonių (mėsai)
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 sauja miltai
  • 300 gramų cukinijos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnai ir česnakas supjaustomi smulkiai. Apkepami.
  2. Kai šiek tiek atvės, ant jų sudėti faršą. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sudėti išvirtą sutrintą morką, suberti prieskonius, druskąm, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
  3. Suformuoti kotletukus ir apkepti su aliejumi iš abiejų pusių.
  4. Tada kotletukus sudėti į puodą. Įpilti vandens ir kotletukus patroškinti apie apie 15 min.
  5. Padažui reikia cukinijos gabaliuko, svogūnų, miltų. Svogūnus apkepti, ant jų užpilti grietinės, pusę stiklinės vandens, sudėti nedideliais gabaliukais supjaustytą cukiniją, įberti miltų ir patroškinti. Padažu apipilti kotletukus.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų