INGREDIENTAI:
- 1.5 vieneto kopūstų
- 2 vienetai morkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusantros galvos kopūsto ir 2 morkas sutarkuoti ar supjaustyti.
Užpilti marinatu:
1 l verdančio vandens
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės acto 9 %
1 šaukštas be kaupo druskos
1 stiklinė aliejaus
pipirų, lauro lapų
Pamaišant laikyti 3 dienas ir jau galima valgyti. Skanaus !
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
- 1.5 vieneto kopūstų
- 2 vienetai morkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusantros galvos kopūsto ir 2 morkas sutarkuoti ar supjaustyti.
Užpilti marinatu:
1 l verdančio vandens
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės acto 9 %
1 šaukštas be kaupo druskos
1 stiklinė aliejaus
pipirų, lauro lapų
Pamaišant laikyti 3 dienas ir jau galima valgyti. Skanaus !
Autorius: Lina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI