Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas kopūstų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 500 mililitrų vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas kopūstų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 500 mililitrų vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą