Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 5 vienetai laurų lapų
- 1 kilogramas pomidorų pastos
- 1 ir 1/5 kilogramo pupelių (šviežios, ne džiovintos)
- 3 vienetai svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis acto (70%)
- 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 5 vienetai laurų lapų
- 1 kilogramas pomidorų pastos
- 1 ir 1/5 kilogramo pupelių (šviežios, ne džiovintos)
- 3 vienetai svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis acto (70%)
- 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą