Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 kilogramas pomidorų pastos
  • 1 ir 1/5 kilogramo pupelių (šviežios, ne džiovintos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (70%)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
    Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
    Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
    Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 kilogramas pomidorų pastos
  • 1 ir 1/5 kilogramo pupelių (šviežios, ne džiovintos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (70%)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
    Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
    Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
    Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų