Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1 litras vandens
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
- 500 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus išvalykite, nuimkite sijonėlius. Supjaustykite ir virkite puode su nurodytais prieskoniais 10 min.
Po to grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiomis sultimis, užsukite dangtelį.
Druskos ir acto galima dėti ir daugiau ir mažiau (pagal skonį).
Iš šių konservuotų gudukų galima virti sriubas, gaminti salotas, kepti.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1 litras vandens
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
- 500 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus išvalykite, nuimkite sijonėlius. Supjaustykite ir virkite puode su nurodytais prieskoniais 10 min.
Po to grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiomis sultimis, užsukite dangtelį.
Druskos ir acto galima dėti ir daugiau ir mažiau (pagal skonį).
Iš šių konservuotų gudukų galima virti sriubas, gaminti salotas, kepti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą