REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 stiklinės migdolų
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas konservuotų kukurūzų (skardinėse)
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 stiklinės migdolų
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas konservuotų kukurūzų (skardinėse)
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų