Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1.5 stiklinės migdolų
- 1 vienetas rozmarino (šakelė)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas konservuotų kukurūzų (skardinėse)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1.5 stiklinės migdolų
- 1 vienetas rozmarino (šakelė)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas konservuotų kukurūzų (skardinėse)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą