INGREDIENTAI:
- 120 gramų špinatų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 150 gramų vandens
- 70 gramų sūris
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai sumaišyti pirmuosius tris produktus, o įdarui - sūrį bei truputėlį pakeptus špinatus. Iš iškočiotos tešlos išspausti skrituliukus, į juos dėti įdarą ir užspausti, kad verdant neišbėgtų. Prieš verdant vandenį šliūkštelti truputį aliejaus, o užvirus dėti koldūnus ir neilgai pavirti (5 min.). Skanauti su grietine. Beje, tokius pagamintus koldūnus galima ir apkepti - skanūs tikrai nemažiau. ;)
Autorius: Vicky
REKLAMA