Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų špinatų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 gramų vandens
  • 70 gramų sūris
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų špinatų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 gramų vandens
  • 70 gramų sūris
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai sumaišyti pirmuosius tris produktus, o įdarui - sūrį bei truputėlį pakeptus špinatus. Iš iškočiotos tešlos išspausti skrituliukus, į juos dėti įdarą ir užspausti, kad verdant neišbėgtų. Prieš verdant vandenį šliūkštelti truputį aliejaus, o užvirus dėti koldūnus ir neilgai pavirti (5 min.). Skanauti su grietine. Beje, tokius pagamintus koldūnus galima ir apkepti - skanūs tikrai nemažiau. ;)

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų