Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 kilogramas kopūstų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas salierų
- 300 gramų jautienos
- 5 litrai vandens
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 stiklinė kečupo
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš jautienos mėsos išverdame sultinį. Verdame 2 valandas. Po to dedame tarkuotą salierą, morką, pjaustytus kopūstus. Verdame 15 min. Pabaigoje sudedam ketčupo, garstyčių, supjaustyto česnako, prieskonių, lauro lapų, aitrios paprikos. Prieš patikiant galima įdeti grietinės. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 kilogramas kopūstų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas salierų
- 300 gramų jautienos
- 5 litrai vandens
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 stiklinė kečupo
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš jautienos mėsos išverdame sultinį. Verdame 2 valandas. Po to dedame tarkuotą salierą, morką, pjaustytus kopūstus. Verdame 15 min. Pabaigoje sudedam ketčupo, garstyčių, supjaustyto česnako, prieskonių, lauro lapų, aitrios paprikos. Prieš patikiant galima įdeti grietinės. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą