REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 stiklinė apelsinų sulčių
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • 0.5 stiklinės anakardžio riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio gabalėliais (pailgais).
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 1 šaukštą cukraus ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo.
    Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Padažui į dubenėlį supilame apelsinų sultis, 2 šaukštus sojos padažo, įdedame 2 šaukštus medaus bei 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir viską gerai išmaišome.
    Imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, morkas bei salierus riekutėmis.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, suberiame imbierą ir maišydami kepiname apie 10 sekundžių.
    Tada sudedame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame iš visų pusių, kol vištiena pasidaro balta.
    Tuomet į keptuvę sudedame morkas, papriką, salierą ir anakardžių riešutus.
    Maišydami kepiname apie 5 min.
    Vėliau į keptuvę pilame paruoštą padažą (prieš pilant dar pamaišykite padažą dubenėlyje).
    Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 stiklinė apelsinų sulčių
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • 0.5 stiklinės anakardžio riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio gabalėliais (pailgais).
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 1 šaukštą cukraus ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo.
    Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Padažui į dubenėlį supilame apelsinų sultis, 2 šaukštus sojos padažo, įdedame 2 šaukštus medaus bei 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir viską gerai išmaišome.
    Imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, morkas bei salierus riekutėmis.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, suberiame imbierą ir maišydami kepiname apie 10 sekundžių.
    Tada sudedame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame iš visų pusių, kol vištiena pasidaro balta.
    Tuomet į keptuvę sudedame morkas, papriką, salierą ir anakardžių riešutus.
    Maišydami kepiname apie 5 min.
    Vėliau į keptuvę pilame paruoštą padažą (prieš pilant dar pamaišykite padažą dubenėlyje).
    Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų