REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas miltai
  • 500 gramų margarino
  • 1 stiklinė vandens
  • 500 gramų kiaulienos (ar kita mėsa)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas miltai
  • 500 gramų margarino
  • 1 stiklinė vandens
  • 500 gramų kiaulienos (ar kita mėsa)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras - mėsą, bulves, svogūnus supjaustyti kubeliais. Druska, pipirai, žolelės - pagal jūsų skonį. Viska sumaišyti.
  2. Tešla - margariną ištirpinti ant mažos ugnies, supilti 1 stiklinę vandens, sumaišyti. Įberti miltus ir viska sumaišyti. Tešla bus šilta ir neturi lipti prie rankų.
  3. Suformuoti pyragėlius ir pašauti į iš anksto įkaitintą iki 220°C temp. orkaitę. Kepti 50 - 60 min.

    SKANAUS.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų