REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė.

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 300 mililitrų grietinėlės
  • 100 mililitrų vandens
  • 0.5 stiklinės žirnių
  • 1 sauja miltai
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
  • 2 vienetai laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
  2. Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
  3. Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
  4. Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
  5. Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų