REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiaulienos suktinukai sluoksniuotoje tešloje pagaminami labai paprastai, bet skoniu ir išvaizda gali priminti prabangaus restorano patiekalą. Šiais suktinukais tikrai nustebinsite šeimyną, be to, kiekvienas galės pasirinkti kaip juos valgyti – tiesiog vienus ar su šviežiomis daržovėmis ir įvairiais padažais. Kadangi suktinukai jau iškepti sluoksniuotoje tešloje, todėl tai kaip ir du patiekalai viename.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • 400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
  • 0.5 vieneto raudonosios paprikos (vidutinio dydžio )
  • 0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažo)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Porcijų skaičius: 8

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų