REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
  • 200 gramų garstyčių (aštrios, marinatui)
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
  • 200 gramų garstyčių (aštrios, marinatui)
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų