Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
- 200 gramų garstyčių (aštrios, marinatui)
- 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai mairūnų (marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino (marinatui)
- 200 gramų garstyčių (aštrios, marinatui)
- 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą