INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių
- šiek tiek česnakų
- 1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek raudonojo vyno (sausas)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (kubeliais, jautienos)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Alyvuogių aliejuje pakepti supjaustytą gabaliukais kiaulieną su svogūnais.
Kada mėsa apskrus, sudėti pomidorus savo sultyse ir troškinti, kol skystis išgaruos. Tada įpilti vyno tiek, kad padažas apsemtų mėsą, ir sudėti išspaustą česnaką.
Troškinti ant silpnos ugnies.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti alyvuoges.
Jei padažas skystokas, galima įberti šiek tiek miltų.
Autorius: Marija
REKLAMA