Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį pjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Kukulius iškepti aliejuje.
Padažas: Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir apkepti svieste 5 minutes. Į grybus supilti išvirtą „Gallina Blanca“ tirštą grybų sriubą [virti 1/2 pakelio sriubos 150 g vandens 10 minučių]. Supilti pomidorų sultis ir vyną. Viską išmaišius virti apie 15 minučių. Paruoštą padažą užpilti ant kukulių.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 500 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį pjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Kukulius iškepti aliejuje.
Padažas: Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir apkepti svieste 5 minutes. Į grybus supilti išvirtą „Gallina Blanca“ tirštą grybų sriubą [virti 1/2 pakelio sriubos 150 g vandens 10 minučių]. Supilti pomidorų sultis ir vyną. Viską išmaišius virti apie 15 minučių. Paruoštą padažą užpilti ant kukulių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą