REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kiaulienos (sprandinė)
  • 300 mililitrų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų kiaulienos (sprandinė)
  • 300 mililitrų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome griežinėliais, pasūdome, papipiriname, sudedam į dubenį ir užpilame kefirų. Kuo ilgiau pastovės tuo minkštesnė bus. Galima daryti ir didesnį kiekį, nes taip marinuota kiauliena išsilaiko iki 4 parų. Kiaulienos kepsniukus apvoliojame džiūvėsėliose ir kepam įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų