Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų pomidorų pastos
- 400 gramų kiaulienos
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 stiklinė acto (balzaminis)
- 200 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su druska ir pipirais.
Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min.
Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min.
Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų pomidorų pastos
- 400 gramų kiaulienos
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 stiklinė acto (balzaminis)
- 200 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su druska ir pipirais.
Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min.
Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min.
Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą