• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 375 gramai žirnių (švieži)
  • 4 vienetai kiaulės kojų
  • 1 kilogramas raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai kadagio uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų