Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės kalendrų (šaldyta/šviežia, kapota)
- 2 vienetai mangų
- 1 vienetas obuolių
- 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
- šiek tiek druskos (jūros)
- šiek tiek sviesto
- 2 vienetai žaliųjų citrinų
- 4 vienetai tortilijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mangus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais.
Obuolius taip pat nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite svogūną.
Sumaišykite viename dubenyje mangus, obuolį, svogūną, kalendrą bei košerinę druską.
Įspauskite į tą patį dubenį laimų sultis ir viską gerai išmaišykite.
Patepkite kepimo skardą sviestu sudėkite 2 tortilijas, ant jų sudėkite pasigamintą mangų masę ir ant viršau uždekite kitas dvi tortilijas.
Kepkite apie 5 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite supjaustę skiltelėmis, kaip užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės kalendrų (šaldyta/šviežia, kapota)
- 2 vienetai mangų
- 1 vienetas obuolių
- 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
- šiek tiek druskos (jūros)
- šiek tiek sviesto
- 2 vienetai žaliųjų citrinų
- 4 vienetai tortilijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mangus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais.
Obuolius taip pat nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite svogūną.
Sumaišykite viename dubenyje mangus, obuolį, svogūną, kalendrą bei košerinę druską.
Įspauskite į tą patį dubenį laimų sultis ir viską gerai išmaišykite.
Patepkite kepimo skardą sviestu sudėkite 2 tortilijas, ant jų sudėkite pasigamintą mangų masę ir ant viršau uždekite kitas dvi tortilijas.
Kepkite apie 5 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite supjaustę skiltelėmis, kaip užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą