• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kukurūzų
  • 3 vienetai morkų
  • 2 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai paprikų (žalioji)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių
  • 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno (šiltas (arba vanduo))
  • 1 stiklinė fermentinio sūrio (tarkuotas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 0.5 vieneto pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišome miltus, druską, kepimo miltelius ir sviestą.
    Tuomet supilame šiltą pieną ir išminkome vientisą tešlą.
    Tešlą padedame maždaug 15-20 min. į šaldytuvą.
    Per tą laiką susismulkiname daržoves.
    Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalius blynus.
    Ant pusės pasigamintų tešlos blynų sudedame daržoves, užbarstome sūrio, užtepame grietinės ir kiekvieną blyną uždengiame pasiliktais tešlos blynais.
    Tešlos kraštelius gražiai sulipiname ir įdarytas tortilijas dedame į keptuvę.
    Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kukurūzų
  • 3 vienetai morkų
  • 2 vienetai paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai paprikų (žalioji)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių
  • 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno (šiltas (arba vanduo))
  • 1 stiklinė fermentinio sūrio (tarkuotas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 0.5 vieneto pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišome miltus, druską, kepimo miltelius ir sviestą.
    Tuomet supilame šiltą pieną ir išminkome vientisą tešlą.
    Tešlą padedame maždaug 15-20 min. į šaldytuvą.
    Per tą laiką susismulkiname daržoves.
    Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalius blynus.
    Ant pusės pasigamintų tešlos blynų sudedame daržoves, užbarstome sūrio, užtepame grietinės ir kiekvieną blyną uždengiame pasiliktais tešlos blynais.
    Tešlos kraštelius gražiai sulipiname ir įdarytas tortilijas dedame į keptuvę.
    Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų