Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 kilogramo vištienos kulšelių
- 3 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kulšeles įtriname marintu ir marinuojame apie 12 valandų.
O marinatas - aliejus sumaišytas su sojos padažu, druska, pipirais.
Vištienos kulšeles pavoliojame sezamo sėklose ir kepame grilyje arba orkaitėje.
Jei kepsite orkaitėje, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (pagal Celsijų) ir kepkite apie 1 valandą.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 kilogramo vištienos kulšelių
- 3 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kulšeles įtriname marintu ir marinuojame apie 12 valandų.
O marinatas - aliejus sumaišytas su sojos padažu, druska, pipirais.
Vištienos kulšeles pavoliojame sezamo sėklose ir kepame grilyje arba orkaitėje.
Jei kepsite orkaitėje, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (pagal Celsijų) ir kepkite apie 1 valandą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą