Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek pomidorų pastos
- 0.5 vieneto batono (Klaipėdos, kepalas)
- šiek tiek varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusę kepaliuko Klaipėdos duonos supjaustome riekutėmis, jas pjauname dar per pusę. Abi puses apkepame įkaitintame aliejuje ir ištriname česnaku. Palaukę kol atvės, plonai tepame sviestu, po to plonai varške ir ant jos vožiame ploną apvalų griežinį pomidoro. Pabarstome druska ir tiekiame.
Labai skanu!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek pomidorų pastos
- 0.5 vieneto batono (Klaipėdos, kepalas)
- šiek tiek varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusę kepaliuko Klaipėdos duonos supjaustome riekutėmis, jas pjauname dar per pusę. Abi puses apkepame įkaitintame aliejuje ir ištriname česnaku. Palaukę kol atvės, plonai tepame sviestu, po to plonai varške ir ant jos vožiame ploną apvalų griežinį pomidoro. Pabarstome druska ir tiekiame.
Labai skanu!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą