Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 500 gramų aukšlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 500 gramų aukšlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą