Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 75 gramai kvietinių miltų
- 600 gramų varškės
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visų pirma razinas išbrinkiname karštame virintame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį.
Į didelį dubenį sudedam varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišom iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstom miltų, o ant jų po šaukštą mūsų varškinės masės.
Tada kiekvieną gabalėlį formuojam į apskritimą miltuose iš abiejų pusių, su peiliu darydami groteles.
Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami kol iškeps. Patiekiame su grietine ir apibarstome cukrumi.
Varškėčius galima valgyti karštus arba šaltus kaip desertą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 75 gramai kvietinių miltų
- 600 gramų varškės
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visų pirma razinas išbrinkiname karštame virintame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį.
Į didelį dubenį sudedam varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišom iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstom miltų, o ant jų po šaukštą mūsų varškinės masės.
Tada kiekvieną gabalėlį formuojam į apskritimą miltuose iš abiejų pusių, su peiliu darydami groteles.
Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami kol iškeps. Patiekiame su grietine ir apibarstome cukrumi.
Varškėčius galima valgyti karštus arba šaltus kaip desertą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą