REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai kvietinių miltų
  • 600 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visų pirma razinas išbrinkiname karštame virintame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį.
    Į didelį dubenį sudedam varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišom iki vientisos masės.
    Ant stalo pabarstom miltų, o ant jų po šaukštą mūsų varškinės masės.
    Tada kiekvieną gabalėlį formuojam į apskritimą miltuose iš abiejų pusių, su peiliu darydami groteles.
    Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami kol iškeps. Patiekiame su grietine ir apibarstome cukrumi.
    Varškėčius galima valgyti karštus arba šaltus kaip desertą.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai kvietinių miltų
  • 600 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visų pirma razinas išbrinkiname karštame virintame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį.
    Į didelį dubenį sudedam varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišom iki vientisos masės.
    Ant stalo pabarstom miltų, o ant jų po šaukštą mūsų varškinės masės.
    Tada kiekvieną gabalėlį formuojam į apskritimą miltuose iš abiejų pusių, su peiliu darydami groteles.
    Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami kol iškeps. Patiekiame su grietine ir apibarstome cukrumi.
    Varškėčius galima valgyti karštus arba šaltus kaip desertą.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų