Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 1 kilogramas šprotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaldytus šprotus atšildome, išplauname (doroti nereikia), apšlakstome laimu, žuvies prieskoniais. Porą valandų pamarinuojame, po to į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus. Šprotus apvoliojame miltuose ir kepame.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 1 kilogramas šprotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaldytus šprotus atšildome, išplauname (doroti nereikia), apšlakstome laimu, žuvies prieskoniais. Porą valandų pamarinuojame, po to į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus. Šprotus apvoliojame miltuose ir kepame.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą