REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 250 gramų varškės
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 saujelė razinų
  • 1 saujelė aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 6 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 1 saujelė juodųjų serbentų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 250 gramų varškės
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 saujelė razinų
  • 1 saujelė aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 6 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 1 saujelė juodųjų serbentų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nuplauti, nupjauti viršų. Išskobti vidų.
  2. Dubenėlyje varškę sumaišyti su grietine, uogomis, įdėti razinų, aguonų, cukraus, vanilinio cukraus ir viską gerai išmaišyti. Šią masę sudėti į obuolių vidų. Aplieti medumi.
  3. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų