Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 vienetai obuolių
- 4 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
- 50 gramų razinų
- 50 gramų riešutų (lazdynų)
- 4 arbatiniai šaukšteliai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolių viršūnėlę nupjauti, išskobti vidų.
Sumaišyti susmulkintus riešutus su uogiene, razinomis ir įdaryti šia mase obuolius.
Sudėti obuolius ant grilio padėklo, aplieti citrinos sultimis, vynu ir kepti 15-20 min.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 vienetai obuolių
- 4 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
- 50 gramų razinų
- 50 gramų riešutų (lazdynų)
- 4 arbatiniai šaukšteliai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolių viršūnėlę nupjauti, išskobti vidų.
Sumaišyti susmulkintus riešutus su uogiene, razinomis ir įdaryti šia mase obuolius.
Sudėti obuolius ant grilio padėklo, aplieti citrinos sultimis, vynu ir kepti 15-20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą