Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
- 2 valgomieji šaukštai migdolų (lapeliai)
- 4 vienetai obuolių
- 100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
- 8 vienetai sausainių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
- 2 valgomieji šaukštai migdolų (lapeliai)
- 4 vienetai obuolių
- 100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
- 8 vienetai sausainių
- 4 valgomieji šaukštai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą