REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų (lapeliai)
  • 4 vienetai obuolių
  • 100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
  • 8 vienetai sausainių
  • 4 valgomieji šaukštai uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
    Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
    Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
    Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.

Autorius: Paula

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų (lapeliai)
  • 4 vienetai obuolių
  • 100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
  • 8 vienetai sausainių
  • 4 valgomieji šaukštai uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
    Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
    Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
    Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.

Autorius: Paula

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų