INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas jautienos (šonkauliai)
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite pomidorą ir svogūną.
Į gilų dubenį sudėkite jautienos šonkauliukus, smulkintą pomidorą, svogūną, suberkite SANTA MARIA čiobrelius, cukrų, druską ir išmaišykite. Po to supilkite aliejų ir marinuokite apie 2 paras.
Kepkite virš karštų žarijų grilyje arba orkaitėje: 200 laipsnių pagal Celsijų apie 1 val. ir 10 minučių.
Autorius: Oresta
REKLAMA