Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (garnyrui)
- šiek tiek citrinų (žievelė, garnyrui)
- 2 česnakų
- 1 česnakų (garnyrui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 400 gramų morkų (garnyrui)
- šiek tiek petražolių (garnyrui)
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulienos kumpio
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais.
Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val.
Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min.
Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min.
Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min.
Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min.
Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis.
Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele.
Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (garnyrui)
- šiek tiek citrinų (žievelė, garnyrui)
- 2 česnakų
- 1 česnakų (garnyrui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 400 gramų morkų (garnyrui)
- šiek tiek petražolių (garnyrui)
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulienos kumpio
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais.
Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val.
Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min.
Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min.
Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min.
Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min.
Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis.
Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele.
Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą