Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 150 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- 500 gramų žuvies (filė, bet kokia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai.
Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles.
Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą.
Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 150 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- 500 gramų žuvies (filė, bet kokia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai.
Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles.
Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą.
Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą