Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai. Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles. Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą. Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Autorius: Živilė
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
150 gramų majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žuvims)
500 gramų žuvies (filė, bet kokia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandai. Į majonezą įmaišykite sutrintas česnakų skilteles. Į kepimo indą įpilkite majonezo, kad padengtų visą dugną, sudėkite žuvį ir užpilkite likusį majonezą. Kepkite 40-45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.