Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai citrinų
- 3 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 50 gramų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai.
Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai citrinų
- 3 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 50 gramų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai.
Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą