INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
 - 50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
 - 1 vienetas vištiena (jauna)
 - šiek tiek druskos
 - 1 valgomasis šaukštas aliejaus
 - 1 valgomasis šaukštas sviesto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalyta višta įtrinama druska. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos supjaustytų lašiniukų. Višta surišama virvute taip, kad sparnai būtų priglausti prie šonų, o kojos prie uodegos. Keptuvėje aliejuje višta apkepinama. Po to ji dedama į orkaitę. Į vištos vidų supilamas sumaišytas su citrinos sultimis sviestas, įdedama petražolių lapelių, aliejaus (iš keptuvės). Kepama višta nuolat palaistoma. Iškepusi ataušinama, supjaustoma, sudedama į pusdubenį ir puošiama petražolėmis.
 
REKLAMA
 
  
