• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 1 vienetas vištiena (jauna)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta višta įtrinama druska. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos supjaustytų lašiniukų. Višta surišama virvute taip, kad sparnai būtų priglausti prie šonų, o kojos prie uodegos. Keptuvėje aliejuje višta apkepinama. Po to ji dedama į orkaitę. Į vištos vidų supilamas sumaišytas su citrinos sultimis sviestas, įdedama petražolių lapelių, aliejaus (iš keptuvės). Kepama višta nuolat palaistoma. Iškepusi ataušinama, supjaustoma, sudedama į pusdubenį ir puošiama petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų