INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 7 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek žolelių
- šiek tiek maltos saldžiosios paprikos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę kruopščiai nuplauti, nusausinti ir įtrinti SANTA MARIA paprika ir sodo prieskoninėmis žolelėmis bei kitais prieskoniais, palikti valandai pastovėti šaltai, dėti į kepimo rankovę, užtaisyti galus ir kepti apie 1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Pabaigoje galima rankovę prakirpti ir dar šiek tiek apskrudinti mėsytę. Tiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA