REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 2 vienetai paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų acto
  • šiek tiek kefyro
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 3 stiklinės grietinės
  • šiek tiek prieskonių (universalus mišinys)
  • 1 kilogramas mesos (liesa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame bulves ir jas smulkiai supjaustome, kad greičiau išvirtų ir būtų lengviau sugrūsti košę.

    Nuplauname mėsą ir ją supjaustome storais griežinėliais. Imam muštuką ir išmušam mėsytę. Mėsą iš abiejų pusių pabarstome prieskoniais. Imam gilų indą, dedam mėsytę, 2 šaukštus majonezo, svogūno žiedus, šaukštą acto ir vėl pagardiname prieskoniais. Viską gerai sumaišome ir padedame į šalį.

    Imam paprikas, svogūną ir supjaustome griežinėliais. Supjaustome pievagrybius ir kubeliais česnakus.

    Tada atsikerpame nemažus folijos gabalus į kuriuos dėsim mėsą. Imam gabalą folijos, dedame paprikas, svogūnus, pievagrybius, ant viršaus mėsos gabalėlius ir ant viršaus sudedame paprikas, svogūnus , pievagrybius ir dar šiek tiek česnako. Taip suvyniojame ir likusią mėsytę.

    Viską sudedam į orkaitę ir kepam apie 30- 45 min. 200 °C orkaitėje.

    Kol kepa mėsytė , dedam virti bulves. Išvirus bulvėms , nupilam vandenį, dedam nemažą gabalą sviesto, 3 didelius šaukštus grietinės, beriame druskos ir sugrūdam košę. Kad bulvių košė būtų skystesnė įpilame kefyro ir vėl sugrūdame košę, kad neliktų gumulų.

    Skanaus :))

Autorius: Dovilė

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 2 vienetai paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų acto
  • šiek tiek kefyro
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 3 stiklinės grietinės
  • šiek tiek prieskonių (universalus mišinys)
  • 1 kilogramas mesos (liesa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame bulves ir jas smulkiai supjaustome, kad greičiau išvirtų ir būtų lengviau sugrūsti košę.

    Nuplauname mėsą ir ją supjaustome storais griežinėliais. Imam muštuką ir išmušam mėsytę. Mėsą iš abiejų pusių pabarstome prieskoniais. Imam gilų indą, dedam mėsytę, 2 šaukštus majonezo, svogūno žiedus, šaukštą acto ir vėl pagardiname prieskoniais. Viską gerai sumaišome ir padedame į šalį.

    Imam paprikas, svogūną ir supjaustome griežinėliais. Supjaustome pievagrybius ir kubeliais česnakus.

    Tada atsikerpame nemažus folijos gabalus į kuriuos dėsim mėsą. Imam gabalą folijos, dedame paprikas, svogūnus, pievagrybius, ant viršaus mėsos gabalėlius ir ant viršaus sudedame paprikas, svogūnus , pievagrybius ir dar šiek tiek česnako. Taip suvyniojame ir likusią mėsytę.

    Viską sudedam į orkaitę ir kepam apie 30- 45 min. 200 °C orkaitėje.

    Kol kepa mėsytė , dedam virti bulves. Išvirus bulvėms , nupilam vandenį, dedam nemažą gabalą sviesto, 3 didelius šaukštus grietinės, beriame druskos ir sugrūdam košę. Kad bulvių košė būtų skystesnė įpilame kefyro ir vėl sugrūdame košę, kad neliktų gumulų.

    Skanaus :))

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų