Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 1 kilogramas lydekų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite, žuvies prieskoniais.
Lydeką sudėkite į kepimo indą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų bei išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite 180 laipsnių temperarūros orkaitėje, kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.
Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų.
Papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 1 kilogramas lydekų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite, žuvies prieskoniais.
Lydeką sudėkite į kepimo indą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų bei išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite 180 laipsnių temperarūros orkaitėje, kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.
Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų.
Papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą