REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 kilogramas lydekų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite, žuvies prieskoniais.
    Lydeką sudėkite į kepimo indą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų bei išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite 180 laipsnių temperarūros orkaitėje, kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
    Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.
    Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų.
    Papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 kilogramas lydekų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite, žuvies prieskoniais.
    Lydeką sudėkite į kepimo indą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų bei išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite 180 laipsnių temperarūros orkaitėje, kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
    Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė.
    Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų.
    Papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų